Suunnittele logo kansainväliselle partiotapahtumalle!

Kesällä 2021 ensimmäistä kertaa Suomessa järjestettävä ESG–Jamboree-partioleiri kokoaa yhteen YMCA/YWCA-partiolaisia eri puolilta Eurooppaa. Parhaillaan etsimme leirille ilmettä ja logoa. Haluamme löytää uusia graafisen suunnittelun taitajia ja antaa kaikille mahdollisuuden vaikuttaa tapahtuman ilmeeseen, joten pystyssä on nyt kilpailu logosta.

Osallistujille on jaossa loistava tilaisuus saavuttaa näkyvyyttä omalle tyylille ja teokselle – logo tulee edustamaan tapahtumaa niin sekä sosiaalisessa että perinteisessä mediassa kuin myös leirituotteisiin painettuna. Logolle on kaksi kriteeriä: näkyvillä tulee jollakin tavoin olla YMCA-järjestöön viittaava kolmio, ja logon tulee toimia sekä värillisenä että mustavalkoisena.

Miten osallistun? Suunnittele ja piirrä logo. Lähetä teoksesi sähköpostilla osoitteeseen aalto.puutio@ymca.fi 1.8.2020 mennessä. Kuka tahansa voi osallistua – sinun ei tarvitse olla partiolainen tai lähteä mukaan leirille osallistuaksesi kilpailuun!

Kaikille osallistujille tiedotetaan kilpailun tuloksista 7.8. mennessä.