Holijaa vappua! Partiolippukunta Tampereen Kotkien puhallinorkesterin vappukonsertti

Tiistaina 1.5.2018 klo 11 Tampereella Puisto-Emmauksessa (Hämeenpuisto 14). Liput 20 euroa, lapset vanhempien seurassa ilmaiseksi.

Partiolippukunta Tampereen Kotkien Puhallinorkesteri virittä taas soittimensa iloisiin kevättunnelmiin vappupäivänä. Puhallinmusiikin ystävien vappuriehassa on luvassa musiikillisia elämyksiä kaikenikäisille kuulijoille.

Tänä vuonna Kotkat toivottaa Holijaa Vappua Svengaavissa tunnelmissa. Orkesteria johtaa Pekka Ahonen. Solisteina esiintyvät Leevi Lehtonen (xylofoni) sekä Samuel Ahonen (klarinetti). Menossa mukana myös Mieskuoro Laulajat.

Tampereen Kotkien puhallinorkesterin jokavuotinen vappukonserttiperinne juontaa juurensa 1970-luvulle. Silloin vastuu Puisto-Emmauksen jo perinteeksi muodostuneesta vappukonsertista siirtyi kaupunginorkesterilta Kotkille. Kotkien Puhallinorkesteri muutti konsertin koko perheen tilaisuudeksi, jossa myös perheen pienimmät ovat tärkeitä vieraita.

Partiolippukunta Tampereen Kotkien Puhallinorkesteri on kasvanut vuonna 1927 perustetusta partiopoikien torviseitsikosta yli 40 tamperelaisen musiikinharrastajan kokoonpanoksi..

Lisätiedot ja kuvat
Tapani Virkki (konsertin juontaja), 040 543 4755
Kimmo Kuusi, 0400 737 131

kotkat.info@gmail.com www.tanmky.fi/musiikki/kotkien-puhallinorkesteri