Kotkien varustetilaus

Kotkille on vihdoin tehty oma mallisto muutamista vaatteista. Nyt on siis jokaisen muodin harjalla ratsastavan hankittava omat Kotkat tuotteet. Vaatteissa on menty tyylikkyys ja näyttävyys edellä. Vaatteet ovat laadukkaita ja kertovat kaikille miten hienosta lippukunnasta tullaan.

Suunnistuspaita (45€) ja tekninen pitkähihainen (37€)

Suunnistuspaita tulee takaisin samalla tyylikkäällä (ja korjatulla) kuosilla kuten ennenkin. Tekninen pitkähihainen tulee suunnistuspaidan rinnalle, jos tilaajia molempiin tuotteisiin on yli kymmenen. Jos tilaajia ei tule tarpeeksi, otetaan vain se missä on yli kymmenen tilaajaa. Tällöin on mahdollista vaihtaa tilaus tähän enemmistö tuotteeseen.

T-paita (15€), huppari (50€) ja kuoritakki (110€)

Huppari on samanlainen kuin viimekerralla. Väri on dark grey ja mallina T-Jays. T-paidassa sekä takissa olevat logot ovat samat kuin hupparissa. T-paita on Kariban-brändin v-aukkoinen paita. T-paidassa väri vaihtoehtoina ovat musta ja keltainen. Kuoritakki tulee Nonamen varastotuotteista ja vesipilariarvoa luvataan aina 10 000 mm asti. Takin väri on musta.

Pipo (15€)

Pipo on Beechfieldin pehmeää 100% akryyliä. Pipo on saatavilla mustana, keltaisena ja harmaana. Pipo löytyy onesize kokona, joten se istuu niin sudenpennun kuin isonkin Kotkan päähän.

Lisätietoa

Vaatteiden koot ovat vaihtelevasti 2XS-4XL välillä. Vaatteita pääsee sovittamaan Pamauksella viikoilla 44 ja 45 eli 30.10-10.11.2017. Täytä alla oleva tilauslomake ja palauta se Pamauksen käytävällä olevaan postilaatikkoon viimeistään perjantaina 10.11.2017. Vaihtoehtoisesti voit lisätä tilauksesi taulukkoon http://bit.ly/kotkientilaus.

Tuotteiden toimitusaika on n. 3-4 viikkoa. Tiedotamme erikseen, kun tuotteet ovat noudettavissa.

HUOM! Tilaus on sitova.

Maksa tilauksesi kotkien tilille FI38 5731 0340 0807 41. Maksuun viestiksi: ”Tilaajan nimi, Kotkatuotetilaus”.
Tuotteita saa lunastettua maksukuittia vastaan.

Lisätietoja antaa:
Pyry Nurmilo
etunimi.sukunimi@tampereenkotkat.fi
p. 044-991 9199