Ilmoittaudu mukaan partioon Tampereen kovimpaan poikalippukuntaan!

Ilmoittautuminen Partiolippukunta Tampereen Kotkiin

Uusien kotkien ilmoittauminen on maanantaina 21.8.2017 klo 18-19 Pamauksella (Satakunnankatu 31, sisäpiha). Kaikissa toimintaryhmissä on tilaa!

Tampereen Kotkat on parasta partiota Tampereella!

Toimintamme on #parastapartiotatampereella, eli erähenkistä ja aktiivista leireilyä, retkeilyä ja kisailua ekaluokkalaisille ja sitä vanhemmille pojille. Joka vuosi haluamme järjestää laadukkaampaa ja elämyksellisempää ohjelmaa kuin edellisenä vuonna. Tekemistä ja haasteita siis riittää jokaisessa ikäkaudessa – sudenpennusta aikuiseen. Ja mikä parasta, partion voi aloittaa ekaluokan jälkeen minkä ikäisenä tahansa!

Kotkien toimintaan voi tutustua nettisivuillammeKotkien Facebook-sivulla, Kotkien Flickr’ssä tai Instagramissa @tampereenkotkat.

Sudenpennuksi?

Sinä 1 .-3. -luokkalainen poika, lähde seikkailemaan Suomen menestyneimmässä lippukunnassa, Tampereen Kotkissa! Opettelemme porukalla retkeilyä, vastuunottoa ja muita hyödyllisiä taitoja!

4.-5. -luokkalaisena pääset seikkailijoihin

Seikkailijoissa pääsee opettelemaan käytännönläheisesti partio-, retkeily- ja ryhmätaitoja kaksivuotisessa ohjelmassa. 4.–5. -luokkalaisista koostuvaa seikkailijajoukkuetta johtavat aikuiset sammot, mutta jokainen seikkailija pääsee kokeilemaan vertaisvartion johtamista.

Lähde tarpojaksi

Tarpojissa toimitaan jo haastavissakin maastoissa ja tehtävissä. Kolmevuotisen tarpojaohjelman aikana opitaan yhdessä selviytymään erilaisissa ympäristöissä Suomessa. Tarpojavartiota johtavat 15–18-vuotiaat samoajat aikuisen tarpojaluotsin tuella. Tarpojat ovat 6.-8. luokkalaisia.

Aikuinen, tule johtajaksi! 

Haluatko tehdä vapaaehtoistoimintaa nuorten hyväksi ja hankkia samalla itse mahtavia kokemuksia? Tampereen Kotkat mahdollistaa aikuisillekin partioharrastuksen. Kokemuksen puute ei ole esteenä, sillä lippukunta kouluttaa sinut johtajapestiin. Itselle sopivaa tekemistä voi kysellä lippukunnanjohtajalta.

Partio on merkityksellistä ja järkevää toimintaa porukassa, jossa voit kehittyä johtajana ja oppia tärkeitä taitoja, kuten luonnossa liikkumista ja ensiaputaitoja. Liity nyt tukemaan nuorten harrastusta tekemällä siitä oma harrastuksesi.

Kiinnostuitko tai kaipaatko lisätietoja?

Tule poikkeamaan #koe#elämys@partio -tapahtumaan 10.8.! Löydät meidät ja sisarlippukuntamme Tampereen Lokit Sorsalammen rannasta, tervetuloa melomaan ja kysymään lisää Kotkista!

Partioon liittyminen Tampereen Kotkiin on mahdollista milloin vain. Sudenpehtuihin liitytään ottamalla yhteyttä yliakela Matti Kirjalaiseen. Muiden ikäkausien toimintaryhmiin pääsee liittymään ottamalla yhteyttä lippukunnanjohtaja Timo Nurmiloon. Yhteydenotot onnistuvat esimerkiksi sähköpostilla: etunimi.sukunimi@tampereenkotkat.fi.