Mukaan Tampereen Kotkiin

Aloita partioharrastus nyt!

Partiolaiseksi Tampereen Kotkiin voi liittyä vaikka heti täyttämällä jäsenhakemuksen.

Kotkissa partiotoiminta koostuu oman ryhmän viikkokokouksista Kotkien kololla Pamauksella, oman ryhmän viikonloppuretkistä metsään, partiotaitokisoista, talvi- ja kesäleiristä ja purjehduksesta. Toiminta on partio-ohjelman mukaisesti nousujohteista. Partiossa karttuu mukaan taitoja ryhmässä toimimiseen, retkeilyyn, johtamiseen ja moneen muuhun asiaan.

Kerromme myös mielellämme lisää lippukunnasta tai oman ikäisten toimintaryhmästä. Voit olla yhteydessä lippukunnan johtokolmikkoon (johtokolmikko (ät) tampereenkotkat.fi) tai toimintaryhmän johtajiin, joiden yhteystiedot löytyvät toimintaryhmän kohdalta.

Partiolippukunta Tampereen Kotkat

Partiolippukunta Tampereen Kotkat on 1920 perustettu perinteikäs poikapartiolippukunta Tampereen keskustasta. Perinteitä meillä on paljon ja toimintamme laatu tunnetaan laajasti ympäri Suomen.

Keskustasijainnista huolimatta toimintamme pääpaino on luonnossa ja jokainen lauma, joukkue ja vartio pyrkii tekemään vähintään yhden metsäreissun syksyllä ja yhden keväällä. Hiihtolomalla on perinteinen talvileiri yhdessä sisarlippukunnan kanssa ja joka kesä kesäleiri. Lippukunnan aktiivinen kilpailukulttuuri, purjehdustoiminta Näsijärvellä, soittokunta ja oma leirisaari tuovat kotkamaiseen partioharrastukseen omat hienot lisämausteensa.

Kotkien toimintaan voi tutustua nettisivuillamme, Kotkien Facebook-sivulla tai Instagramissa @tampereenkotkat.

Kotkien toiminnassa on tekemisen meininkiä sudenpennusta aikuiseen

Toimintamme on #parastapartiotatampereella, eli erähenkistä ja aktiivista leireilyä, retkeilyä ja kisailua ekaluokkalaisille ja sitä vanhemmille pojille. Tekemistä ja haasteita siis riittää jokaisessa ikäkaudessa – sudenpennusta aikuiseen. Ja mikä parasta, partioon voi liittyä ekaluokan jälkeen minkä ikäisenä tahansa!

Aikuinen, tule mukaan!

Haluatko tehdä vapaaehtoistoimintaa nuorten hyväksi ja hankkia samalla itse mahtavia kokemuksia? Tampereen Kotkat mahdollistaa aikuisillekin partioharrastuksen. Kokemuksen puute ei ole esteenä, sillä lippukunta kouluttaa sinut johtajapestiin.

Partio on merkityksellistä ja järkevää toimintaa porukassa, jossa voit kehittyä johtajana ja oppia tärkeitä taitoja, kuten luonnossa liikkumista ja ensiaputaitoja. Liity nyt tukemaan nuorten harrastusta tekemällä siitä oma harrastuksesi.

Lue lisää aikuisena partion harrastamisesta Kotkissa