Haluatko mukaan Tampereen parhaimpaan lippukuntaan?

Partiolippukunta Tampereen Kotkat on 1920 perustettu perinteikäs poikapartiolippukunta Tampereen keskustasta. Perinteitä meillä on paljon ja toimintamme laatu tunnetaan laajasti. Keskustasijainnista huolimatta toimintamme pääpaino on luonnossa ja jokainen lauma, joukkue ja vartio pyrkii tekemään vähintään yhden metsäreissun syksyllä ja yhden keväällä. Hiihtolomalla on perinteinen talvileiri yhdessä sisarlippukunnan kanssa ja joka kesä kesäleiri. Lippukunnan aktiivinen kilpailukulttuuri, laivue, soittokunta ja oma leirisaari tuovat kotkamaiseen partioharrastukseen omat hienot lisämausteensa.

Kotkien toimintaan voi tutustua nettisivuillammeKotkien Facebook-sivulla tai Instagramissa @tampereenkotkat.

Kotkien toiminnassa on tekemisen meininkiä sudenpennusta aikuiseen

Toimintamme on #parastapartiotatampereella, eli erähenkistä ja aktiivista leireilyä, retkeilyä ja kisailua ekaluokkalaisille ja sitä vanhemmille pojille. Tekemistä ja haasteita siis riittää jokaisessa ikäkaudessa – sudenpennusta aikuiseen. Ja mikä parasta, partioon voi liittyä ekaluokan jälkeen minkä ikäisenä tahansa!

Joko kiinnostuit?

Mukaan kannattaa liittyä nyt! Lisää tietoa Kotkista ja Partiosta saat kun tulet Uusien ilmoittautuminen Kotkiin -tapahtumaan kolollemme Pamaukseen 25.8.2020 klo 17.30-18.30. Lisää tietoa tapahtumasta ja kulkuohjeen Pamaukseen saat yllä olevan linkin takaa löytyvältä tapahtumasivulta.

Pamauksella nähdään!