Uuden sudenpentumalauman Akela

Tampereen Kotkat hakee syksyllä aloittavalle sudenpentulaumalle 2-3 Akelaa. Akela toimii sudenpentulauman johtajana. Akelan tehtäviin kuuluvat lauman toiminnan suunnitteleminen muiden akeloiden ja yliakelan kanssa, viikkokokousien pitäminen, sekä muun lauman toiminnan (esim. reissujen) järjestäminen. Uusi lauma kokoontuu tiistaisin klo 17.30-19.00 ja ensimmäinen kokous on viikolla 36. Tiistaina 25.8.2020 klo 17.30-18.30 on myös uusien sudenpentujen ilmoittautuminen Pamauksella, jossa myös akeloiden olisi hyvä olla paikalla.

Mitä me odotamme:

  • vastuullista otetta
  • ideoivaa ja ongelmanratkaisukykyistä otetta
  • halua mahdollistaa lapsille #parastapartiotatampereella

Mitä me tarjoamme:

  • koulutuksen, perehdytyksen ja tuen pestiin
  • mahdollisuuden tukea ja mahdollistaa lasten kasvamista
  • paljon hyödyllistä oppia ja kokemusta

Ilmoittaudu innokkaaksi Akelaksi lähettämällä sähköpostia Yliakela aino-maija ”Kirppu” Auralle etunimi.sukunimi@tampereenkotkat.fi

Sp:n pestikuvaus