Kotkien partiotoiminta keskeytetään toistaiseksi koronaviruspandemiaan liittyen

YMCA Tampere on linjannut, että toiminta keskeytetään toistaiseksi varotoimena meneillään olevaan koronaviruspandemiaan liittyen. Me Tampereen Kotkissa noudatamme tätä ohjeistusta, mikä tarkoittaa että lippukunnan ryhmien viikkokokoukset ja reissut perutaan toistaiseksi. Muiden tahojen järjestämien tapahtumien osalta linjauksen tekee tapahtuman järjestäjä. Mahdollisiin kysymyksiin vastaa YMCA Tampereen toiminnanjohtaja ja lippukunnan johtokolmikko. Toiminnan jatkumisesta tiedotetaan erikseen. Alla on alkuperäinen YMCA Tampereen tiedote.

YMCA Tampereen toiminnan supistamisesta kertova tiedote 12.3.2020

YMCA Tampere ottaa vakavasti koronaviruksen leviämisen ja pyrkii omilla toimillaan aktiivisesti estämään sitä. Suomen hallituksen hetki sitten tiedotustilaisuudessa antaman ohjeistuksen mukaisesti perutaan 12.3.2020 alkaen koripallo-, yökoris- ja esportsharjoitukset sekä partiotoiminta lähikontaktien välttämiseksi toistaiseksi. Lasten kerhotoiminta jatkuu normaalisti kaupungin ja koulujen antaman ohjeistuksen mukaisesti.


Timo Sinervo
toiminnanjohtaja
Puh. 050 492 9888

Tampereen Kotkat, johtokolmikko

Ville Käkönen, +358440951404
Jani Sulunsilta, +358407180856
Ville Vaarala, +358500620774
etunimi.sukunimi@tampereenkotkat.fi