Juhlavuoden ilme -kilpailu

Kotkien satavuotisen taipaleen merkkipaalu on lähestymässä. Tuo merkkipaalu, juhlavuosi, ansaitsee arvoisensa ilmeen. Niinpä julistetaan avatuksi kilpailu, jossa on kolme sarjaa logo, ilme ja juhlamerkki. Alla tarkemmat tiedot sarjoista. Jokaisen sarjan voittaja saa omaksensa juhlavuoden T-paidan ilmaiseksi! Omat ehdotuksensa kilpailuun tulee lähettää 31.3. mennessä osoitteeseen pyry.nurmilo@tampereenkotkat.fi tai pamauksen postilaatikkoon. Paras voittakoon!

Juhlavuoden logon pitäisi edustaa ja muistuttaa kotkien satavuotisesta taipaleesta. Logolla haetaan raikasta ilmettä juhlavuoteen. Logo tulee näkymään kaikissa vaatteissa ja painomateriaaleissa mitä juhlavuodelle tehdään. Logon saa piirtää paperille tai sähköisenä.

Millainen on sinun unelmiesi merkki? Entämä mikä on sinun mielestäsi kotkien tavaramerkki? Ideoi merkki, mikä tuo nykyajan kotkat parhaiten esille. Ehdotukset joko paperille tai sähköisenä.

Onko sinulla mielessäsi jokin vaate, esine tai vaikkapa väri mitkä eivät saa unohtua juhlavuodesta? Kerro siis kaikki hurjimmatkin ideasi siitä, miltä kotkien juhlavuosi näyttää.

Raadin mielestä nokkelin, hauskin sekä toteuttamiskelpoinen idea palkitaan!