Kiljukotkan toimitussihteeri

Tampereen Kotkat hakee viralliselle pyrstönkannattajalle kahta toimitussihteereitä. Kiljukotka on valtakunnallistakin mainetta saanut lippukuntalehtien valiojoukkoa, joka uskaltaa ottaa kantaa lippukunnan niin sisäisiin kuin ulkoisiin asioihin. Lehden jutut kootaan lippukunnan tapahtumista ja kirjoittajina toimivat lippukunnan jäsenet. Vastaavana päätoimittajana toimii lippukunnanjohtaja.

Mitä me odotamme:

• tunnistat edes osan seuraavista sanoista: Lause, virke, pilkku, erisnimi, kappalejako, valokuva, huumori, dead line, scribus.
• innokasta ja sitoutunutta asennetta
• tekemisen meininkiä
• valmiita lehtiä
• yhteistyötä päätoimittajan kanssa

Mitä me tarjoamme:

• koulutuksen, perehdytyksen ja tuen pestiin
• huipun toimitustiimikaverin ja päätoimittajan
• mahdollisuuden kehittää Kiljukotkaa
• paljon hyödyllistä oppia lehden tekemisestä

Ilmoittaudu innokkaaksi päätoimittajaksi lähettämällä sähköpostia pestijohtaja Henri Backmanille etunimi.sukunimi@tampereenkotkat.fi tai tutummin jättämällä ilmoitus kiinnostuksesta KK:n postilaatikkoon.