Kesätyöpaikka Tampereen Kotkien historiikkiprojektissa

Hei sinä nuori 15-17-vuotias, kiinnostaisiko kahden viikon kesätyö Namikalla, Kotkien arkiston parissa? Nyt olisi mahtava tilaisuus tienata hieman kesärahaa.

OP Tampere tarjoaa kahden viikon kesätyön yleishyödyllisissä yhdistyksissä. Palkka kesätyöstä on 500€. Kesätyön ajankohta on meillä 5-18.6.2016. Hakuaika alkaa tänään 12.4. ja päättyy 30.4., joten ole nopea.

Tarkemmat tiedot ja hakuohjeet löytyy OP:n sivuilta: https://uusi.op.fi/web/op-tampere/kesatyot-2017 .

Partiolippukunta Tampereen Kotkat on perustettu vuonna 1920. Tulevaan satavuotisjuhlaan valmistaudutaan kirjoittamalla lippukunnan historiikki. Kesätyöntekijä työskentelee historiikkiprojektissa, missä hänen tehtävänään on lippukunnan arkiston järjestäminen ja arkistomateriaalin skannaaminen digitaaliseen muotoon.
Hakijan toivotaan olevan kiinnostunut historiasta sekä huolellinen ja järjestelmällinen.

Lisätietoja antaa Tampereen Namikan järjestösihteeri Jari Juhola, jari.juhola@ymcatampere.fi.