Syysreissu 23′

Koko Lippukunnan yhteinen syysreissu järjestetään syyskuun lopulla Aitolahden Vanhassa Pappilassa. Vartiolaiset ovat reissussa perjantaista sunnuntaihin ja sudenpennut lauantaista sunnuntaihin. Myöskin perhepartiolaiset ovat tervetulleita päiväreissuun lauantaina 30.10! Sudenpennut nukkuvat reissussa sisätiloissa, muut nukkuvat ulkona avotulimajoitteissa.

Reissuun kuljetaan Perjantaina (vartiolaiset) ja Lauantaina (sudenpennut) Vanhempien kyydeillä. Tarkemmat ohjeet annetaan myöhemmin, mutta merkkaathan jo ilmoittautumisen yhteydessä kuksaan, jos pääset kuljettamaan lapsia reissuun! Sunnuntaina tulemme kaikki takaisin yhteisellä tilausbussilla!

Varustelista, lähtöajat sekä reissukirje toimitetaan ilmoittautuneille myöhemmin ilmoittautumisen päätyttyä!

Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 15.9.!!!!

Osallistumismaksut

  • Vartiolaiset (seikkailijat, tarpojat, samoajat): 20€
  • Sudenpennut: 15€
  • Perhepartiolaiset (jos syötte keittiön tarjoamaa ruokaa): 5€/perhe
  • Perhepartiolaiset (jos teillä on omat eväät): 0€

Osallistumismaksut laskutetaan ilmoittautumisen sulkeuduttua. Jos laskusta on kysyttävää, otathan ennen eräpäivää yhteyttä lpkj Joel Kujalaan (0449755787, etunimi.sukunimi@tampereenkotkat.fi).

Tarvitsetteko taloudellista tukea?

Lippukunta voi tukea osallistujaa reissumaksun osalta perheen näin pyytäessä. Vapautuksen reissumaksusta myöntää lpkj Joel Kujala (0449755787, etunimi.sukunimi@tampereenkotkat.fi). Olettehan häneen yhteydessä pikimmiten, jos taloudellinen tuki on tarpeen.

Keneltä saan lisätietoa?

Kysymyksiinne vastaavat mielellään tapahtuman johtajat, Joel ja Kivi.

  • Joel Kujala, 044 9755787, etunimi.sukunimi@tampereenkotkat.fi

  • Kivi Vaahtera, 0458791774, etunimi.sukunimi@tampereenkotkat.fi