Kiljukotkan superviikonloppu

Neljästi vuodessa se kolahtaa postiluukusta. Kuka sen tekee? Mistä kaikki hulvattoman hauskat tekstit tulevat ja miten ne päätyvät lehden sivuille? Miten toinen toistaan hienommat kuvat asetellaan lehteen harmoniseksi kokonaisuudeksi? Miten voisin itse päästä mukaan lehden tekoon? Saako sinne todellakin kirjoittaa ihan mitä tahansa?

Ai mistä nyt puhutaan? No Kiljukotkasta tietysti!

Nyt on elämäsi tilaisuus päästä ottamaan tästä kaikesta selvää ja jättämään oma jälkesi Kiljukotkan sivuille. Kiljukotkan teko on historiallisesti siirretty suljetuista kabineteista kaiken kansan ulottuville ja juuri sinä olet tervetullut mukaan. Lehti nimittäin tehdään 10.-11.3. yhdellä istumalla valmiiksi. Liian hyvää ollakseen totta? Ei lainkaan! Saat tulla paikalle ja tehdä haluamasi jutun lehteen yksin tai kaverin kanssa, etsiä juttuun sopivat kuvat ja vielä taittaakin sen valmiiksi. Jos et malta odottaa maaliskuuhun asti niin ei hätää, on myös erittäin suotavaa että juttuja tehdään valmiiksi ennen Kiljukotkan superviikonloppua ja tullaan paikalle valmiin jutun kanssa, jolloin se tarvitsee enää taittaa.

Ei edes haittaa jos et tiedä mitä lehden taittaminen tarkoittaa, et osaa lukea tai kirjoittaa tai et tiedä mikä Kiljukotka on, sillä paikalla on kokeneempia konkareita neuvomassa ja jakamassa ohjeita. Kaikki kotkat ja kotkanmieliset ovat lämpimästi tervetulleita ja paikalla saa olla juuri niin kauan kuin huvittaa.

Saadaanko lehti valmiiksi? Kenen kynästä pääkirjoitus syntyy? Kuka pääsee valitsemaan Kiljutyttöä? Ja mikä tärkeintä: onko kahvi kuumaa ja pullat tuoreita?

Kaikkeen tähän on luvassa vastaus 10.-11.3. heti nettisivujen sisältötalkoiden jälkeen Pamauksella. Kiljukotkan tekeminen aloitetaan klo 16:00 klo 11:00 ja jatketaan niin pitkään että tulee valmista. Älä jätä tätä uskomatonta tilaisuutta väliin!

Ilmoittaudu mukaan Kiljukotkan superviikonloppuun ja osallistu kaikkien aikojen Kiljukotkan 1/2018 toimittamiseen

Ilmoittautumisohjeet Pamauksen ilmoitustaulla.

Lisätietoja antaa vastaava päätoimittaja:

Timo Nurmilo

0400453172

timo.nurmilo@tampereenkotkat.fi