100-vuotisjuhlavuoden suunnittelun aloitus

Kuten varmasti kaikki hyvin tiedämme, lippukuntamme juhlii satavuotista taivaltaan kahden vuoden kuluttua eli vuonna 2020. Juhlavuosi lähestyy kovaa vauhtia ja nyt onkin korkea aika alkaa miettiä, miten haluamme tätä merkkitapahtumaa juhlistaa ja millä lailla haluamme pitkän historiamme näkyvän juhlavuoden aikana. Toivotamme kaikki nykyiset ja entiset kotkat ja kotkanmieliset lämpimästi tervetulleeksi juhlavuoden ensimmäiseen suunnittelukokoukseen, jossa on tarkoitus luoda raamit koko juhlavuodelle ja miettiä pääpiirteittäin mitä kaikkea juhlavuoteen voisi liittyä. Kokous järjestetään torstaina Pamauksella.

Ennen kokousta olisi hyvä pohtia juhlavuoteen liittyviä osa-alueita, jotka on tässä suunnittelun alkuvaiheessa jaettu seuraaviin ryhmiin: tapahtumat, juhlavuoden näkyminen eri ikäkausien toiminnassa, juhlavuoden ulkoasu ja näkyvyys, varainhankinta, sekä muut asiat. Näiden teemojen ympärille rakennamme keskustelua kokouksessa, joten valmiit tai täysin alustavatkin ideat otetaan ilomielin vastaan, jotta saadaan hyviä suunnitelmia aikaan. Erityisesti tässä vaiheessa kaivataan tekijöitä eri tapahtumille ja muille juhlavuoteen liittyville tempauksille, eli olisi myös suotavaa miettiä valmiiksi, mitä juhlavuoteen liittyvää olisi itse kiinnostunut järjestämään ja kysellä vaikka jo tekijätiimiä itselleen seuraksi, niin saadaan tärkeimpien asioiden valmistelu heti käyntiin.

Tämä kokous on tärkein tilaisuutesi vaikuttaa siihen, miltä juhlavuosi näyttää ja mitä silloin tapahtuu. Kyselkää mukaan niitäkin kotkia, joita tämä viesti ei mahdollisesti tavoita ja saapukaa sankoin joukoin paikalle, niin saadaan tehtyä juhlavuodesta porukalla kotkien näköinen! Mikäli et pääse paikalle, mutta sinulla on ideoita juhlavuotta varten tai olet kiinnostunut toimimaan tekijänä jossain juhlavuoden tapahtumassa, niin voit toimittaa ajatuksesi sähköpostilla osoitteeseen kotkat100vuotta@tampereenkotkat.fi joko ennen kokousta, jos haluat asiat siellä käsittelyyn, tai milloin vain myöhemminkin jos tulee vielä jotain mieleen. Samasta osoitteesta saat myös vastaukset muihin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin juhlavuotta koskien.

Juhlavin terveisin,
Juhlavuoden suunnittelun suunnittelijat Jussi Käkönen ja Ville Vaarala