Kotkatunturin joulupukkipalvelu

Joulun 2023 pukkipalvelu on nyt auki – tilaa Joulupukki netistä!

Olemme tiettävästi vanhin yhtäjaksoisesti toiminut joulupukkipalvelu koko maassa. Palvelun hinta on tänäkin vuonna 60 euroa. Toiminnan tuotolla mahdollistetaan partiolaisten purjehdustoimintaa Näsijärvellä.

Partiolippukunta Tampereen Kotkien Laivueen joulupukit ovat jo pitkään vierailleet jouluaattona tamperelaisissa kodeissa ilahduttamassa lapsia ja aikuisia. Varmista, että joulupukki piipahtaa Tampereen kierroksellaan teidän luonanne.

Tilauslomake on sulkeutunut

Tilauksia otetaan vastaan puhelimitse.

Puhelinpäivystys on auki 21.-22.12. klo 16-18 numerossa 050 370 6165.

Aaton pukkivierailu 

  • Pukkimme toimivat Tampereen alueella.
  • Hinta on 60 €, maksu tapahtuu käteisellä. 
  • Vierailun kesto 10–15 min. 

Peruutusehdot 

Pukin vierailun voi peruuttaa 21.12.2022 klo 23:59 mennessä ilmaiseksi.
22.-24.12.2022 peruutetuista peritään puolet maksusta. Maksut laskutetaan. 

Peruutuksen voi tehdä sähköpostilla tai puhelimitse.

 

Vierailuun valmistautuminen 

Aatonaattona käymme paikan päällä tarkistamassa listoihin merkityt osoitteet. Asunnon numero ja asukkaan nimi on hyvä olla selkeästi näkyvillä, jotta oikean oven löytymisestä saadaan varmuus. 

Varsinaisen vierailun sujumista voitte helpottaa muutamalla niksillä: 

 • Varmista joulupukin sisäänpääsy. Kerrostaloissa mahdollisten ovikoodien tulee olla joulupukilla tiedossa. Omakotitaloissa on hyvä huolehtia kulkureitin selkeydestä sisäänkäynnille. Hyvä tapa on myös olla itse joulupukkia vastassa (ilman lapsia).
   
 • Lahjat on hyvä varata ulko-oven läheisyyteen helposti saataville. Jos lahjoja on paljon kannattaa kerätä yksi säkki, jossa on ainakin yksi lahja jokaiselle lahjansaajalle. Joulupukki aloittaa mielellään lahjojen jakamisen tästä säkistä. Joulupukki voi myös tuoda säkin itse peremmälle asuntoon. Tällöin kannattaa kiinnittää huomiota säkin painoon.
   
 • Lahjan saajan nimen pyydämme tekstaamaan selkeästi paketteihin. Joulupukin on helpompi kutsua oikeaa lahjansaajaa nimen avulla kuin vaikkapa tekstistä ”äidille”, erityisesti jos paikalla on paljon ihmisiä.
   
 • Voit auttaa Joulupukkia keskustelun luomisessa antamalla meille tietoja lahjansaajista. Erityisesti jos tiedät, että lapset ovat ujoja, kannattaa varautua myös itse auttamaan keskustelun synnyssä. Ujous usein helpottaa muutaman lahjan saamisen jälkeen. Tälläisissä tilanteissa esimerkiksi kuvien ottaminen kannattaa sijoittaa vierailun loppupuolelle.
   
 • Lemmikkieläimet voivat hermostua Joulupukin nähdessään. Tähän kannattaa varautua jo ennalta esimerkiksi varaamalla huone, johon lemmikit voidaan tarvittaessa sulkea.
   
 • Mikäli Joulupukki on yli 15 minuuttia myöhässä sovitusta aikataulusta, pyydämme soittamaan välittömästi päivystysnumeroomme 050 370 6165. Toimistomme päivystää koko jouluaaton ja yllätyksien varalle on myös varapukki.
   

Palveluun liittyvää kysyttävää tai palautetta voi lähettää joulupukin sähköpostiin joulupukki@tampereenkotkat.fi. Valitettavasti emme kykene käsittelemään tilauksia sähköpostitse.