juhlakahvi


 

Osta juhlakahvia ja tue partiotoimintaa »

Tampereen Kotkat 100 vuotta -juhlakahvi on keskipaahtoinen tarkoin rakennettu nautinto. Tämä kahvi on parhaimmillaan kevättalven hangilla pressopannulla painettuna, kesäleirin haikilla nokipannulla keitettynä, suodatinkeittimellä kaikentyyppisiin kokouksiin valmistettuna – ja tietysi osana 100-vuotiaan partiolippukunnan juhlakahvipöytää.

Myyntituotto käytetään kokonaisuudessaan Partiolippukunta Tampereen Kotkien toiminnan tukemiseen.

Mitä kahvia se juhlakahvi oikein on?

Juhlakahvi on arabica-robusta-sekoitus Reilun kaupan luomukahvia ja UTZ-sertifioitua kahvia Etelä-Amerikasta ja Intiasta partiolaisten pakkaamana varainhankintaa varten.

Kahvien toimitus ja maksaminen

Pakkaamme tilatut kahvit yleensä noutovalmiiksi seuraavalle viikolle – joskus jopa nopeammin. Ilmoitamme sähköpostitse, kun juhlakahvisi ovat noudettavissa. Kahvit maksetaan noudon yhteydessä käteisellä. Nouto- ja maksukäytännöt saattavat muuttua, kun YMCA Tampereen harrastustilat suljetaan käytöltä 2.12.2020 lähtien koronan vuoksi.

Juhlakahvitilausten noutoajat

Tilatut kahvit noudetaan Kotkien kokolta, Pamaukselta, Satakunnankatu 31 (sisäpiha).

 

Päivä Kellonaika
Tiistai 17-18
Keskiviikko 18-19

Jos haluat noutaa kahvisi muuhun aikaan tai sopia toisenlaisesta toimitus- tai maksutavasta, ota yhteyttä juhlakahvitoimikuntaan, juhlakahvi@tampereenkotkat.fi.

Tilauslomake