Mukaan Kotkiin

MUKAAN TAMPEREEN KOTKIIN

Tampereen Kotkat on vuonna 1920 perustettu poikapartiolippukunta Tampereen keskustasta. Toimintamme laatu tunnetaan korkeana. Tämän taustalla on lippukuntamme pitkä historia ja perinteet nykypäivän toteutuksella.

Toimintamme pääpaino on luonnossa keskustasijainnista huolimatta.  Jokainen toimintaryhmä pyrkii tekemään vähintään yhden metsäretken joka syksy ja – kevät. Vuosittain järjestämme myös kaksi leiriä talvella sekä kesällä. Hiihtolomalla vietämme talvileiriä yhdessä sisarlippukuntamme Tampereen Lokkien kanssa.

Kotkien toimintaan voi tutustua myös Kotkien Facebook-sivulla tai Instagramissa @tampereenkotkat.

 

Kotkat tarjoavat tekemisen meininkiä lapsesta aikuiseen

Toimintamme on #parastapartiotatampereella. Tämä tarkoittaen erähenkistä ja aktiivista leireilyä, sekä kisailua. Tyypillisesti partio aloitetaan ekaluokalle mennessä uudessa sudenpentulaumassa. Onneksi partioon voi liittyä ekaluokan jälkeen minkä ikäisenä tahansa! Tekemistä ja haasteita siis riittää jokaisessa ikäkaudessa – sudenpennusta aikuiseen.

Aikuinen, tule johtajaksi!

Haluatko tehdä vapaaehtoistoimintaa nuorten hyväksi ja hankkia samalla itse mahtavia kokemuksia? Tampereen Kotkat mahdollistaa aikuisillekin partioharrastuksen. Kokemuksen puute ei ole esteenä, sillä lippukunta kouluttaa sinut johtajapestiin.

Partio on merkityksellistä toimintaa porukassa. Partiossa voit kehittyä johtajana sekä oppia uusia taitoja, kuten luonnossa liikkumista ja ensiapua. Liity tukemaan nuorten harrastusta tekemällä siitä oma harrastuksesi.

Haluatko mukaan partioon tai kaipaatko lisätietoja?

Tule paikalle uusien ilmoittautumiseen maanantaina 21.8.2023 klo 18.00-19.00 kolollemme Pamaukseen. Paikalta löydät avuliaita Kotkia, jotka vastaavat mielellään kysymyksiinne ja auttavat ilmoittautumisessa. Pamauksen osoite on Hämeenpuisto 14F, kulku tapahtuu parhaiten käyttämällä Satakunnankadun porttikongia, sillä Kotkien ovi on talon sisäpihalla. Vaihtoehtoisesti voit ilmoittautua toimintaan oheisen linkin lomakkeesta!

Jäsenhakemuksen partiolaiseksi Tampereen Kotkiin voit täyttää täällä