Akela syksylle 2021

Liity mukaan Kotka-akeloiden innokkaseen ja idearikkaaseen porukkaan syksyllä 2021!

Akela on sudenpentulauman johtaja. Akelan pestiin kuuluu lauman toiminnan suunnitteleminen, viikkokokouksien pitäminen ja muun lauman toiminnan (esimerkiksi päivä- ja viikonloppureissut) järjestäminen. Sudenpentulaumalla on useampi akela, eli yksin ei tarvitse puurtaa vaan hommaa tehdään porukalla. Kannattaa myös lukea Suomen Partiolaisten akelan pestikuvaus. Akelan pestin kesto on aina sovittavissa: voit olla mukana lasten koko 3 vuoden sudenpentukauden tai lyhyemmän ajan, esimerkiksi kevääseen tai jouluun asti.

Sudenpentujen kokouksia on tiistai-, keskiviikko- ja torstai-iltaisin klo 17.30-19.00. Jokaisen lauman johtajaporukkaan mahtuu mukaan, mutta erityisesti torstaisin aloittava uusien ekaluokkalaisten sudenpentujen lauma kaipaa reippaita vetäjiä.

Kotkissa akeloita yhdistää
– vastuullinen ja aktiivinen ote tekemiseen, eli tekemisen meininki
– innostuminen, lennokkaat ideat ja kyky ratkoa ongelma kuin ongelma yhdessä
– halu mahdollistaa lapsille rohkeasti erähenkinen partioharrastus

Mitä akeloille on tarjolla?
– huippu johtajaporukka ?
– koulutus, perehdytys ja tuki pestiin (pestissä pärjää myös ilman aiempaa partiotaustaa)
– mahdollisuus tukea lasten kasvamista
– paljon elämyksiä, oppia ja kokemusta

Ilmoittaudu akelaksi tai kysy lisätietoja Kotkien yliakelalta, Aino-Maija ”Kirppu” Aura, lähettämällä sähköpostia etunimi.sukunimi@tampereenkotkat.fi.