Uusien kotkien ilmoittautumispäivä

Ilmoittautuminen Partiolippukunta Tampereen Kotkiin

Ilmoittautuminen mukaan Partiolippukunta Tampereen Kotkien toimintaan on 23.8. klo 18-19 Pamauksella (Hämeenpuisto 14 F). Kotkiin voivat liittyä kaikki ekaluokkalaiset ja sitä vanhemmat. Tervetuloa!

Partiolippukunta Tampereen Kotkat on 1920 perustettu perinteikäs poikapartiolippukunta Tampereen keskustasta. Perinteitä meillä on paljon ja toimintamme laatu tunnetaan laajasti. Keskustasijainnista huolimatta toimintamme pääpaino on luonnossa ja jokainen lauma, joukkue ja vartio pyrkii tekemään vähintään yhden metsäreissun syksyllä ja yhden keväällä. Hiihtolomalla on perinteinen talvileiri yhdessä sisarlippukunnan kanssa ja joka kesä kesäleiri. Lippukunnan aktiivinen kilpailukulttuuri, laivue, soittokunta ja oma leirisaari tuovat kotkamaiseen partioharrastukseen omat hienot lisämausteensa.

Kotkien toimintaan voi tutustua nettisivuillamme, Kotkien Facebook-sivulla tai Instagramissa @tampereenkotkat.

Kotkien toiminnassa on tekemisen meininkiä sudenpennusta aikuiseen

Toimintamme on #parastapartiotatampereella, eli erähenkistä ja aktiivista leireilyä, retkeilyä ja kisailua ekaluokkalaisille ja sitä vanhemmille pojille. Tekemistä ja haasteita siis riittää jokaisessa ikäkaudessa – sudenpennusta aikuiseen. Ja mikä parasta, partioon voi liittyä ekaluokan jälkeen minkä ikäisenä tahansa!

Sudenpennuksi?

Sinä 1 .-3. -luokkalainen poika, lähde seikkailemaan Suomen menestyneimmässä lippukunnassa, Tampereen Kotkissa! Opettelemme porukalla retkeilyä, vastuunottoa ja muita hyödyllisiä taitoja!

Keitä ovat sudenpennut?

Sudenpennut ovat kaikista nuorimpia partiolaisia, iältään 7-9 -vuotiaita. He oppivat partiotaitoja ja itsestään huolehtimista leikin ja yhdessä tekemisen kautta.

Aikuinen, tule johtajaksi!

Haluatko tehdä vapaaehtoistoimintaa nuorten hyväksi ja hankkia samalla itse mahtavia kokemuksia? Tampereen Kotkat mahdollistaa aikuisillekin partioharrastuksen. Kokemuksen puute ei ole esteenä, sillä lippukunta kouluttaa sinut johtajapestiin.

Partio on merkityksellistä ja järkevää toimintaa porukassa, jossa voit kehittyä johtajana ja oppia tärkeitä taitoja, kuten luonnossa liikkumista ja ensiaputaitoja. Liity nyt tukemaan nuorten harrastusta tekemällä siitä oma harrastuksesi.

Haluatko mukaan partioon tai kaipaatko lisätietoja?

Tule käymään uusien jäsenten ilmoittautumisessa 23.8. klo 18-19 Pamauksella tai ota yhteyttä lippukunnanjohtaja Timo Nurmiloon (etunimi.sukunimi@tampereenkotkat.fi).