Uusien ilmoittautuminen 2022

MUKAAN TAMPEREEN KOTKIIN

Partiolippukunta Tampereen Kotkat on 1920 perustettu perinteikäs poikapartiolippukunta Tampereen keskustasta. Perinteitä meillä on paljon ja toimintamme laatu tunnetaan laajasti. Keskustasijainnista huolimatta toimintamme pääpaino on luonnossa ja jokainen lauma, joukkue ja vartio pyrkii tekemään vähintään yhden metsäreissun syksyllä ja yhden keväällä. Hiihtolomalla on perinteinen talvileiri yhdessä sisarlippukunnan kanssa ja joka kesä kesäleiri. Lippukunnan aktiivinen kilpailukulttuuri, laivue, soittokunta ja oma leirisaari tuovat kotkamaiseen partioharrastukseen omat hienot lisämausteensa.

Kotkien toimintaan voi tutustua nettisivuillammeKotkien Facebook-sivulla tai Instagramissa @tampereenkotkat.

Kotkien toiminnassa on tekemisen meininkiä sudenpennusta aikuiseen

Toimintamme on #parastapartiotatampereella, eli erähenkistä ja aktiivista leireilyä, retkeilyä ja kisailua ekaluokkalaisille ja sitä vanhemmille pojille. Tekemistä ja haasteita siis riittää jokaisessa ikäkaudessa – sudenpennusta aikuiseen. Ja mikä parasta, partioon voi liittyä ekaluokan jälkeen minkä ikäisenä tahansa!

Aikuinen, tule johtajaksi!

Haluatko tehdä vapaaehtoistoimintaa nuorten hyväksi ja hankkia samalla itse mahtavia kokemuksia? Tampereen Kotkat mahdollistaa aikuisillekin partioharrastuksen. Kokemuksen puute ei ole esteenä, sillä lippukunta kouluttaa sinut johtajapestiin.

Partio on merkityksellistä ja järkevää toimintaa porukassa, jossa voit kehittyä johtajana ja oppia tärkeitä taitoja, kuten luonnossa liikkumista ja ensiaputaitoja. Liity nyt tukemaan nuorten harrastusta tekemällä siitä oma harrastuksesi.

Haluatko mukaan partioon tai kaipaatko lisätietoja?

Tule paikalle uusien ilmoittautumiseen 22.8.2021 klo 18.00-19.00 kolollemme Pamaukseen. Paikalta löydät avuliaita Kotkia, jotka vastaavat mielellään kysymyksiinne ja auttavat ilmoittautumisessa. Pamauksen osoite on Hämeenpuisto 14F, kulku tapahtuu parhaiten käyttämällä Satakunnankadun porttikongia, sillä Kotkien ovi on talon sisäpihalla.

Jäsenhakemuksen partiolaiseksi Tampereen Kotkiin voit täyttää täällä