Kilpailukutsu

Kilpailukutsu Leon Lenkki LXV ja Hilkan Kilpa XLIX -kilpailuun

Moro! LXV Leon Lenkki ja XLIX Hilkan Kilpa järjestetään Tampereella 19.-20.5.2018. Tampereen Lokit ja Tampereen Kotkat toivottavat kaikki yli 14-vuotiaat partiolaiset ja ei-partiolaiset kilpailemaan Mansen ytimeen ja metsiin. Kilpailu on kansallinen partiotaitokilpailu ja Hämeen Partiopiiri ry:n mestaruuskilpailu.  

Säännöt

Kilpailuissa noudatetaan Suomen Partiolaiset ry:n 1.8.2009 voimaan tulleita partiotaitokilpailujen sääntöjä Hämeen Partiopiiri ry:n esittämien poikkeuksien mukaisesti.  

Osallistumisoikeus

Kilpasarjoissa kilpailijoilla ja vaaleanpunaisessa sarjassa vähintään yhdellä kilpailijalla tulee olla voimassa vuoden 2018 SP:n jäsenmaksu. Osallistujien iät lasketaan kilpailuvuoden kuluessa täytetyin vuosin.

Sarjajako

Tytöt kilpailevat sinisessä ja ruskeassa sarjassa. Pojat ja sekavartiot kilpailevat punaisessa ja harmaassa sarjassa. Näiden kilpasarjojen lisäksi järjestetään kevyempi ja rennompi vaaleanpunainen sarja.

Sininen ja punainen sarjaKilpailuvartiossa on neljä 14-18-vuotiasta jäsentä. Kilpailuvartion jäsenten yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 68 vuotta.

Ruskea ja harmaa sarja: Kilpailuvartiossa on kolme vähintään 18-vuotiasta jäsentä, yläikärajaa ei ole. Harmaan ja ruskean sarjan sisällä ratkotaan vaeltajaikäkauden mestaruus niiden vartioiden kesken, joiden kaikki jäsenet ovat kilpailuvuonna 18-22-vuotiaita.

Vaaleanpunainen sarja: Vaaleanpunaisen sarjan vartion muodostavat 3-4 vähintään 18-vuotiasta jäsentä, joista yhdellä tulee olla voimassa vuoden 2018 SP:n jäsenmaksu. Vaaleanpunainen sarja on loistava mahdollisuus tutustuttaa ei-vielä-partiolainen ystäväsi partiotaitokilpailuiden kiehtovaan maailmaan!

Ratojen pituudet: Sininen max. 20 km, punainen max. 25 km, ruskea max. 25 km, harmaa max. 36km. vaal.pun. max. 20 km.

Ilmoittautuminen 

Kilpailuvartion johtaja ilmoittaa vartionsa Kuksan kautta piirin nettisivuilla myöhemmin ilmoitettavan linkin kautta. Ilmoittautuminen aukeaa 1.2.2018 ja päättyy 22.4.2018. Jälki-ilmoittautuminen päättyy 6.5.2018.

Osallistumismaksu 

Osallistumismaksu on 100 euroa kisavartiolta. Jälki-ilmoittautumismaksu on 150 euroa vartiolta. Osallistumismaksu laskutetaan lippukunnilta. Osallistumismaksua ei palauteta. Lippukunta voi ilmoittaa poisjääneen vartion tilalle toisen vartion samaan sarjaan. Osallistumismaksu sisältää kilpailussa jaettavan materiaalin, peseytymismahdollisuuden ja lämpimän aterian kilpailun jälkeen.

Vuoden 2017 sarjavoittajat ja piirinmestaruudet

Harmaa: Sappion Veikot 1, Ähtärin Eräveikot, Pohjanmaan Partiolaiset Lapio, Harjun Pojat, Hämeen Partiopiiri

Ruskea: Kotka, Tampereen, Lokit, Hämeen Partiopiiri

Punainen: Siili, Tampereen Eräpojat, Hämeen Partiopiiri

Sininen: Laamat, Harjusiskot, Hämeen Partiopiiri

Harmaan sarjan vaeltajat: Lapio, Harjun Pojat, Hämeen Partiopiiri

Ruskean sarjan vaeltajat: Fropi, Näsin Tytöt, Hämeen Partiopiiri

Tehtäväluettelo »

Lisätietoja

Kilpailunjohtaja Hilja Mäkinen, hilja.makinen@partio.fi, 040 5060 395

Järjestelysihteeri Timo Nurmilo, timo.nurmilo@tampereenkotkat.fi, 040 045 3172