Kilpailijoille

Ennakko-ohje Leon Lenkki ja Hilkan Kilpa -partiotaitokilpailuun

Tästä löydät kisojen ennakko-ohjeen ja ilmoittautumislomakkeen:

Emit-vuokra

Kilpailun suunnistustehtävissä käytetään Emit-leimausjärjestelmää. Ilmoittautumisen yhteydessä vartion tulee ilmoittaa, onko heillä riittävä määrä Emit-kortteja kilpailua varten. Sininen, punainen ja vaaleanpunainen sarja tarvitsevat 2 kpl/vartio. Ruskea ja harmaa sarja 3kpl/vartio. Voit vuokrata Emit-kortin kilpailun ajaksi. Vuokraus maksaa 2€/Emit-kortti ja se laskutetaan kilpailumaksun yhteydessä. Ilmoita siitä ilmoittautumislomakkeessa sille varatussa kohdassa.

Kilpailukeskus ja alkamisaika

Kilpailukeskus on keskeisellä paikalla ja hyvin julkisella liikenteellä saavutettavissa. Kannustamme kisailijoita suosimaan julkisia liikennevälineitä rajallisen parkkipaikkamäärän takia. Kilpailu alkaa kisakeskuksen läheisyydessä n. klo 9.

Kilpailukeskus

Wivi Lönnin koulu - Aleksanterin koulutalo Hallituskatu 26 33200 Tampere

Ruokailut

Koululla on mahdollisuus aamupalaan ennen kilpailun alkua. Aamupala maksaa 5€/henkilö ja se laskutetaan kilpailumaksun yhteydessä. Jos haluat aamupalan tulee se varata etukäteen ilmoittautumislomakkeessa sille varatussa kohdassa. Osallistumismaksu sisältää lämpimän aterian kilpailun jälkeen. Tarkemmat tiedot kilpailijoille toimitetaan ennakko-ohjeessa, joka toimitetaan kilpailijoille viimeistään puoltatoista viikkoa ennen kilpailua. Jos kuitenkin jo tässä vaiheessa herää kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä. Yhteystiedot löytyvät tekijät-sivulta».

Kisaatko tai kisaako kaverisi ekaa kertaa?

Tutustu oheiseen kisavartion oppaaseen, jos ensimmäistä kertaa mietit lähtemistä partiotaitokisoihin tai haluat saada lisätietoja kisoista.

Peseytyminen - lisäys ennakko-ohjeeseen

Ennakko-ohjeessa kerrottiin, että vaaleanpunaisella sarjalla on saunamahdollisuus 4€/hlö hintaan yörastilla tiettyyn aikaan. Varmistuneet aikataulut ovat noin klo 21-1.30 välillä. Nauttikaa!