Kilpailijoille

Ilmoittautuminen vuoden 2018 Leon Lenkki ja Hilkan Kilpa -partiotaitokilpailuun on alkanut

Ilmoittautuminen Leon Lenkki ja Hilkan Kilpa -kilpailuun on käynnissä 22.4. saakka. Jälki-ilmoittautuminen päättyy 6.5. Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksassa».

Emit-vuokra

Kilpailun suunnistustehtävissä käytetään Emit-leimausjärjestelmää. Ilmoittautumisen yhteydessä vartion tulee ilmoittaa, onko heillä riittävä määrä Emit-kortteja kilpailua varten. Sininen, punainen ja vaaleanpunainen sarja tarvitsevat 2 kpl/vartio. Ruskea ja harmaa sarja 3kpl/vartio. Voit vuokrata Emit-kortin kilpailun ajaksi. Vuokraus maksaa 3€/Emit-kortti ja se laskutetaan kilpailumaksun yhteydessä. Ilmoita siitä ilmoittautumislomakkeessa sille varatussa kohdassa.

Kilpailukeskus ja alkamisaika

Kilpailukeskus on keskeisellä paikalla ja hyvin julkisella liikenteellä saavutettavissa. Kannustamme kisailijoita suosimaan julkisia liikennevälineitä rajallisen parkkipaikkamäärän takia. Kilpailu alkaa kisakeskuksen läheisyydessä n. klo 9.

Ruokailut

Koululla on mahdollisuus aamupalaan ennen kilpailun alkua. Aamupala maksaa 5€/henkilö ja se laskutetaan kilpailumaksun yhteydessä. Jos haluat aamupalan tulee se varata etukäteen ilmoittautumislomakkeessa sille varatussa kohdassa. Osallistumismaksu sisältää lämpimän aterian kilpailun jälkeen. Tarkemmat tiedot kilpailijoille toimitetaan ennakko-ohjeessa, joka toimitetaan kilpailijoille viimeistään puoltatoista viikkoa ennen kilpailua. Jos kuitenkin jo tässä vaiheessa herää kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä. Yhteystiedot löytyvät tekijät-sivulta».