Perhepartio-ohjaaja

Erähenkisissä lippukunnissa, Tampereen Lokeissa ja Kotkissa toimii yhteinen perhepartioryhmä, jossa myös alle kouluikäiset lapset, omien vanhempiensa tai muun tutun aikuisen kanssa pääsevät tekemään partiomaisia puuhia. Ryhmälle haetaan nyt (tai viimeistään syksylle 2021) uutta kotkaohjaajaa!

Mitä perhepartio-ohjaaja tekee?

Perhepartioryhmä tarvitsee yleensä lippukunnalta yhden aikuisen, joka tuntee lippukunnan toimintaa, jotta yhteistyö perhepartioryhmän ja lippukunnan muun toiminnan kanssa on sujuvaa. Ryhmän tapaamisia voi ohjata perhepartio-ohjaajan lisäksi kuka tahansa ryhmän aikuisista.

Partion tuntemisesta on hyötyä perhepartio-ohjaajana toimiessa, mutta ohjaajan ei kuitenkaan tarvitse kuulua lippukunnan aktiivijohtajistoon. Esimerkiksi partioon palaaja sopii hyvin perhepartio-ohjaajan tehtävään. Lisäksi Tervetuloa partioon -kurssilta perhepartiosta innostunut aikuinen saa saman osaamisen. Perhepartion ohjaajalle on tarjolla myös kolme tuntia kestävä perhepartio-ohjaajan koulutus, jonka Hämeen partiopiiri järjestää.

Lisätietoja perhepartio-ohjaajan pestistä

Pestiin pestaajana toimii Kotkien ohjelmajohtaja Eetu Honkanen (etunimi.sukunimi@tampereenkotkat.fi). Perehdytyksen pestiin ja lisätietoja pestistä osaa antaa nykyinen ohjaaja Juha-Matti Rautiainen (etunimi.sukunimi@tampereenkotkat.fi).