Tekijäksi Leon Lenkkiin ja Hilkan Kilpaan 19.-20.5.2018?

LXV Leon Lenkki & XLIX Hilkan Kilpa

Tänä keväänä on jälleen Kotkien ja Lokkien vuoro järjestää kansallinen partiotaitokilpailu Leon Lenkki ja Hilkan Kilpa. Kilpailuviikonloppuna 19.–20.5.2018 tarvitaan monia käsiä huolehtimaan mm. kilpailurastien sujumisesta sekä muista kilpailujärjestelyistä niin kilpailukeskuksella kuin matkan varrellakin. Suurin osa tehtävistä ei vaadi ennakkotaitoja, vaan kuka vaan voi ilmoittautua mukaan. Jokaiselle kotkalle, kotiväelle ja muille innostuneille löytyy varmasti tehtävä – lyhyt tai pidempi, ihan oman aikataulun mukaan.

Merkitsethän siis kalenteriisi päivämäärän 19.–20.5.2018! Voit ilmoittautua tekijäksi jo nyt osoitteessa http://bit.ly/2AAELei tai ilmoittautua mukaan myöhemmin.

Kilpailu järjestetään Tampereella ja kisaajia odotetaan jopa paria sataa! Kilpailun sisältö on vielä salainen, mutta kisaajat pääsevät näkemään Tampereen parhaita paloja ja toteuttamaan mitä erilaisimpia tehtäviä! Lisää voit tutkia Leon Lenkin ja Hilkan Kilvan Facebookista www.facebook.com/leonlenkki tai nettisivuilta osoitteesta www.tampereenkotkat.fi/leon-lenkki-2018/.

P.S. Jos tiedät yrityksen, joka haluaisi olla tukemassa kilpailujen järjestämistä joko taloudellisesti tai materiaalin kautta, olethan yhteydessä!

Leon Lenkin ja Hilkan Kilvan 2018 järjestelytoimikunnan puolesta

Hilja Mäkinen
Kilpailunjohtaja
hilja.makinen@partio.fi
040 506 0395

 

Timo Nurmilo
Järjestelysihteeri
etunimi.sukunimi@tampereenkotkat.fi
0400 453 172

p.p.s. Tätä saa jaa kaikille tuntemillenne kotkille ja lokeille