Kiljukotka-lippukuntalehden päätoimittaja

Tampereen Kotkat hakee viralliselle pyrstönkannattajalle päätoimittajaa. Kiljukotka on valtakunnallistakin mainetta saanut lippukuntalehtien valiojoukkoa, joka uskaltaa ottaa kantaa lippukunnan niin sisäisiin kuin ulkoisiin asioihin. Lehden jutut kootaan lippukunnan tapahtumista ja kirjoittajina toimivat lippukunnan jäsenet. Vastaavana päätoimittajana toimii lippukunnanjohtaja.

Mitä me odotamme:

• tunnistat edes osan seuraavista sanoista: Lause, virke, pilkku, erisnimi, kappalejako, valokuva, huumori, dead line, scribus.
• omien mielipiteiden esille tuomista
• innokasta ja sitoutunutta asennetta
• rohkeutta pitää Kiljukotka uljaassa lennossa
• valmiita lehtiä

Mitä me tarjoamme:

• koulutuksen, perehdytyksen ja tuen pestiin
• huipun toimistustiimin
• mahdollisuuden kehittää Kiljukotkaa
• paljon hyödyllistä oppia lehden tekemisestä ja päätoimittajuudesta

Ilmoittaudu innokkaaksi päätoimittajaksi lähettämällä sähköpostia pestijohtaja Henri Backmanille etunimi.sukunimi@tampereenkotkat.fi tai tutummin jättämällä ilmoitus kiinnostuksesta KK:n postilaatikkoon.